Loading Events

Adam Shepski

As a teenager, Adam Shepski was transformed when he heard the Gospel and through it was delivered him of drug abuse, depression, and suicidal thoughts. Adam and his wife Melissa served with Youth for Christ for over 15 years by developing prayer ministry, leaders and mission in local, national and international roles. Currently, Adam is one of the founders and the director of Disciple a City – a ministry that equips believers/churches/teams to reach the lost and make new disciples. Together, Adam and Melissa have three boys, Elijah, Caedmon, and Rees and live north of Peterborough, Ontario. adam.shepski@discipleacity.ca

 

Len Zoeteman 

Len Zoeteman has served in ministry for 37 years, 28 of which have been in a senior pastor capacity. His ministry is one that often gives particular insight into the redemptive call upon churches and individuals. The ministry is focused upon catalyzing ministries to shift into a new wineskin of ministry with apostolic/prophetic foundations committed to mobilizing believers as ministers into the marketplace and networking ministry across the nation.   Meetings are often directed toward leading people in a personal encounter with the presence of the Lord that confirms and gives understanding to the Word of God in a prophetic capacity. The ministry of healing and the activating of believers into new dimensions of their destiny and faith is another key element in Len’s ministry.

Len is the founder of Loveway.ca. This ministry is dedicated to the awakening of the understanding and life-transforming experience in the love of the Father, where loved people love, and who are fulfilling the Great Commission with miraculous power in life-giving communities.

Len has an earned doctorate degree in ministry as well as an undergraduate and a graduate degree in Economics from the London School of Economics. He worked in corporate management in the petroleum industry prior to ministry and carries a passion for people working in the marketplace with Kingdom purposes.

Len is married to his wife Ingrid for 39 years and has two sons, Jonathan and Matthew who are actively serving in ministry.   Both sons have business degrees, are engaged in entrepreneurial business endeavors, and are part of the core team associated with Socality.org with a following of almost 200,000 people.

Faytene Grasseschi has been a humanitarian and advocacy worker since 1997. In this time period, her areas of focus have included equipping Canadians in the democratic process, combating human trafficking, racism, poverty, first nations issues, elder abuse, and women’s issues. She is a best selling Canadian author, conference speaker and has appeared on national talk shows regularly.

Her work has been featured on various national & regional news outlets across Canada. She was recognized by Charisma Magazine as one of the world’s top 21 most influential next-generation leaders and has been awarded the ANCJ Emerging Leadership Award in Jerusalem. She has spoken to Parliamentary Committees and is regarded as a voice on social justice issues both at Parliament and grassroots forums across Canada.

50th YEARS OF ANNIVERSARY

Anchor Conference Schedule – 2020

Friday, May 29

8:00 am                                   Registration

8:30 am (20 min)             Worship

9:00 am (45 min)              1st Session – Speaker: Ken M.

9:45 am (45 min)              Break –

10:30 am (45 min)             2nd Session – Speaker Len Zoeteman

11:15 am (15 min)            Stretch Break

11:30 am (45 min)           3rd Session – Speaker Adam Shepski

12:30 pm (60 min)            Lunch (on site catered)

1:30 pm (45 min)             4th Session

2:15 pm (45 min)             Break – Prayer Room Open

3:00 pm (90 min)             Annual Business Meeting – Candidates Speak

4:30 pm                 Supper Break

6:00 pm                                  Prayer Room Open

7:00 pm (2 hrs)                  Evening Session – Speaker – Len Zoeteman

9:00 pm – Fellowship Reception

Saturday, May 30

8:00 am                                  Registration

8:30 am (60 min)              1st Session – Worship, Prayer and Communion led by Ken M., served by Directors                                  9:30 am (45 min)            Break

10:15 am (60 min)            2nd Session – Speaker – Faytene Grasseschi

11:15 am (30 min)            Break

11:45 am (60 min)            3rd Session – Len Zoeteman

12:45                                         Closing and Thanks

1:00 am.                                 Close

HOTELS:

Group Reservation Hotel Rooms are available for $139 plus taxes at the Best Western, 19 Holiday Drive, Brantford ON N3R 7J4.

You may either call Reservations (519) 753-8651 / (toll free) 1-877-341-1234 and mention Anchor Ministerial Fellowship and the conference dates or you  may use this online link:

https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms.66036.html?groupId=2R5ZI1K5

Purchase the tickets below: prices are as followed

  1. Early Bird Before March 31 $89
  2. After March 31 – Full Conference $99
  3. Conference Day $109
  4. One Day Friday or Saturday $75
Tickets